Pagina 1 van 1

Afscheid, bedankt!

Geplaatst: zo feb 04, 2018 1:22 pm
door Reint
Beste clubleden,

Na een officieel bericht naar het bestuur wil ik hierbij ook aan jullie laten weten dat ik heb besloten afscheid te nemen van SG Amersfoort. Twee jaar geleden heb ik besloten voor Amersfoort te kiezen omdat ik graag in de promotieklasse wilde spelen omdat ik geen ruimte meer had om op zaterdagen te spelen. Ik woonde toen al in Apeldoorn, maar kon daar doordeweeks niet op een passend niveau extern spelen. Vandaar de keuze voor Amersfoort.

Tegenwoordig heb ik echter wat meer tijd en wil ik ook graag weer met enige regelmaat interne competitie spelen. Door de reisafstand gaat dat in Amersfoort echter niet lukken. Vandaar dat ik besloten heb om vanaf komend seizoen voor Schaakstad Apeldoorn te gaan spelen.

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen twee jaren. Ik heb met veel plezier bij jullie geschaakt en kijk terug op twee mooie jaren. Wat schaakwedstrijden en resultaten betreft, maar zeker ook wat de contacten betreft. Super bedankt hiervoor!

Het ga jullie goed!

Wie weet tot ziens,
Reint

Re: Afscheid, bedankt!

Geplaatst: zo feb 04, 2018 1:22 pm
door Gunie du Chatinier
Beste Reint, ik betreur jouw keuze. Zowel als schaker als mens was je een verrijking voor onze club; waarbij ik het genoegen had om een jaar jouw teamgenoot te zijn. Tegelijkertijd begrijp ik jouw toelichting en motieven maar al te goed. We gaan je nog tegen komen. Het ga je goed!! hartelijke groet, Gunie du Chatinier.

Re: Afscheid, bedankt!

Geplaatst: zo feb 04, 2018 1:22 pm
door arjan
Reint,
Het waren met jou twee fantastische jaren bij het SGA. We zullen je missen. ik wens je veel succes met je studie en met het schaken in Apeldoorn. In ons kleine schaakwereldje komen we elkaar vast nog wel een keer tegen. Alle goeds !

Re: Afscheid, bedankt!

Geplaatst: zo feb 04, 2018 1:22 pm
door ruudkuchler
Reint, jammer maar begrijpelijk dat de overstap maakt naar Apeldoorn.
Wie weet komt dat weerzien al op zaterdag 1 november aanstaande.