Een trompovski met zwart is dat mogelijk...

Je speelt eens een toernooitje en je hebt een leuk verslag....
Plaats reactie
Ron
Gevorderde
Gevorderde
Berichten: 291
Lid geworden op: za aug 09, 2003 10:35 am

Een trompovski met zwart is dat mogelijk...

Bericht door Ron » za jun 25, 2016 8:10 pm

:D
Laatst gewijzigd door Ron op vr jul 01, 2016 7:36 pm, 1 keer totaal gewijzigd.
---------------------------
"If you want to get an illogical result, you must not think logically"

Remy
Expert
Expert
Berichten: 1387
Lid geworden op: za apr 14, 2007 3:40 pm
Locatie: Barneveld

Re: Een trompovski met zwart is dat mogelijk...

Bericht door Remy » ma jun 27, 2016 12:16 pm

Inderdaad erg leuk.
Regel 1: Ik heb altijd gelijk
Regel 2: Als ik geen gelijk heb, treedt automatisch regel 1 in werking

Gebruikersavatar
caspar
Expert
Expert
Berichten: 3048
Lid geworden op: do jul 03, 2003 4:48 pm

Re: Een trompovski met zwart is dat mogelijk...

Bericht door caspar » ma jun 27, 2016 7:23 pm

Nice!!
“A man with no enemies is a man with no character.”

Ja ik heb fouten gemaakt, maar het leven komt niet met instructies

Plaats reactie