Pagina 1 van 1

Tinnen Soldaat jeugdschaaktoernooi 2007

Geplaatst: zo feb 04, 2018 1:22 pm
door super marti
Aan: Schaakverenigingen binnen de KNSB
Basisscholen in de gemeente EdeGeachte dames & heren,
Op zaterdag 3 februari willen wij als Schaakvereniging “De Cirkel” het Tinnen Soldaat schaaktoernooi organiseren voor jeugdigen in de leeftijdsgroep van 6 t/m 16 jaar.
Het toernooi zal gehouden worden in de Open Hof , Hoflaan2, 6713 VG in Ede. De aanvang is om 10.00 uur en het einde zal ca. 15.15 uur zijn.

Dit tornooi wordt gesponsord door DeTinnen Soldaat, Dit is de Speciaalzaak in (verzamel) kaartspellen, Warhammer, bordspellen, roleplaying, tweedehands speelgoed en kinderboeken. Zij beschikken over het grootste assortiment van Ede en omgeving.

De spelers zullen zoveel mogelijk ingedeeld worden op speelsterkte en bij ontbreken van gegevens hierover op leeftijd. Om dit goed te doen zijn we echter sterk afhankelijk van uw informatie. Op bijgaand formulier kunt u daarover alle relevante informatie aangeven. Kinderen die de regels van het schaken net kennen kunnen dus al meedoen.

De inschrijvingskosten voor deelname aan het toernooi (€ 3,50 per deelnemer) moeten bij binnenkomst op 3 februari betaald worden.

Wij verwachten uw opgave van de deelnemers samen met de naam van de contactpersoon uiterlijk 1 februari 2007 in ons bezit te hebben.

Aan het eind van het toernooi (wij streven naar ca. 15.15 uur) zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij voor elke groep van 8 een drietal prijzen beschikbaar zal zijn.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Dick Wenning, (decirkel@planet.nl), 0318-652845

Bij voorbaat hartelijk dank voor tijdige toezending van bijgaand formulier met opgave van de deelnemers en de contactpersoon.

Met vriendelijke groeten,

De voorbereidingscommissie van de Cirkel


P.S. deze uitnodiging staat ook digitaal op het internet http://www.decirkelede.nl .Zaterdag 3 februari 2007

Schaak vereniging de Cirkel organiseert
De Tinnen Soldaat schaaktoernooi te Ede.

Het Toernooi is een onderdeel van de IJSCO reeks


Lokatie: De Open Hof, Hoflaan 2, 6713VG te Ede.
Aanvang: 10.00 uur (zaal open vanaf 9.30 uur)
Leeftijd: t/m 16 jaar.