Chocolade actie

Wegens het vroege sluitingsuur van het Middelpunt hier 24 uur online..
Gebruikersavatar
super marti
Expert
Expert
Berichten: 1960
Lid geworden op: zo feb 04, 2018 1:22 pm
Locatie: Amersfoort

Chocolade actie

Bericht door super marti » zo feb 04, 2018 1:22 pm

Hallo schaakvrienden,
Sinds een paar maanden help ik mee aan een goed doel vanuit de junior kamer Eemland. Dit jaar steunen we de stichting Pallieter (http://www.pallieterhelpt.nl). Stichting Pallieter helpt kinderen die chronisch of ongeneeslijk ziek zijn. Zij vangen die kinderen op meerdere manieren op, bijvoorbeeld in de Pallieterburgt. Nu proberen we deze stichting te helpen met hun goede werkzaamheden.

Doelstelling is om geld in te zamelen voor dit goede doel, door middel van het verkopen van chocolade letters. De opbrengst van de chocolade letters gaat voor 100% naar stichting Pallieter. Mooi nevenproduct is, dat de chocolade letters duurzaam gemaakt worden. Dus zijn niet alleen de kinderen, maar ook de producerende boeren en de mensen die de letters maken geholpen.

De letters zijn 200gram grote S’en die natuurlijk een schitterend geschenk zijn voor relaties en collega’s. Ze komen in een nette verpakking en kunnen met standaard of eigen gedicht uitgerust worden. Er zijn drie smaken en er is een standaard en luxe uitvoering. Genoeg keuze zou je denken.

Zie ook de flyer:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... 4&hl=en_US


Mail of bel me als er vragen zijn!
Perfectie....slechts één van mijn goede eigenschappen

Plaats reactie