Bent u op zoek naar een gezellige en actieve schaakclub?

Schaken op ieder niveau

Dan bent u bij SGA aan het goede adres. SGA is een bruisende club die vol activiteiten zit. Zo spelen er wekelijks ongeveer 25-30 mensen voor de interne competitie. Zij worden aangemoedigd door leden die voor de gezelligheid een drankje aan onze bar komen drinken. Onze interne competitie kent drie niveaus, die elk voor de prijzen spelen. De niveaus zijn van beginnend schaker tot spelers met een Elorating (speelsterkte) van meer dan 2200.

Naast onze interne speelt SGA ook mee in de externe competitie. SGA verschillende teams die regionaal en landelijk strijden tegen andere clubs. Kijk vooral eens bij een van onze teams, die u op de site kan vinden. Natuurlijk vinden we het erg leuk als u komt kijken op een wedstrijddag of op onze clubavond op vrijdag.

Een avond op de interne van SGA

Eerst een maand gratis meespelen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar SGA en haar leden? Kom dan vooral eens kijken op de vrijdagavond. U kunt de eerste maand zonder verplichtingen meedraaien. SGA speelt in het Denksport Centrum Amersfoort aan de Nijverheidsweg Noord 76c (Route).

De jeugd begint om 19:00, de senioren starten om 20:00. Als u/je op tijd aanwezig bent kunt u direct meespelen in onze interne competitie.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook een van onze bestuursleden bellen. Bijvoorbeeld met onze voorzitter Mathijs Möhlmann 06-54352215 of secretaris Peter Reedijk 06-38190037. Zij willen u graag meer vertellen over onze schaakclub. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, bestuur@sgamersfoort.nl voor vragen of informatie.

Hieronder speelt de jeugd interne partijen schaak:

De jeugdcompetitie