John Cornelisse Open Snelschaak Kampioen 2020

Algemeen Jeroen Schuil

Met 32 deelnemers was het Open Snelschaak Kampioenschap gisteravond goed bezet. Ook in de sterkte want met 5 schakers met een rating boven de 2000 moest iedereen vol aan de bak. Oliebollen en dame offers vlogen bij tijd en wijle door de zaal. De aanwezige SGA leden hadden het zwaar en alleen Rogier Dijk wist de Finalegroep A te halen (3e plaats). Barnevelder Kevin van Brummelen (naast de toernooidirecteur de enige op de avond die van John wist te winnen) pakte de tweede prijs. Vijf finalegroepen en een gevulde prijzentafel zorgde ervoor dat uiteindelijk niemand met lege handen naar huis ging. Na het toernooi was er ook nog tijd voor een korte les van winnaar John voor Amersfoorts jeugdtalent Luke (zie foto).