SGA II wint van Leusden!

SGA II wint van Leusden!
Algemeen Wiebe de Witte

Op donderdag 6 april speelden we uit tegen het eerste team van Leusden. Schaakclub Leusden heeft een nieuwe lokatie, en dat is nog wel even wennen. Zo kraakte de tafel waar ik aan zat zozeer dat ik bijna geen adem durfde te halen om zo te voorkomen dat ik spelers uit hun concentratie zou halen. Gelukkig werd gezwind een nieuwe tafel geregeld zodat het spel normaal hervat kon worden, en ik weer opgelucht adem kon halen.

Wederom hadden we twee invallers: zowel Marcel als Joeri waren bereid om de leeggevallen plaatsen in te nemen. In de competetie stonden we gezamenlijk op de vierde plaats, dus voor de competitie was het een wedstrijd van belang! En het bleef tot lang spannend. Om half 12 's avonds waren 7 partijen afgerond, en stond het nog 3,5 - 3,5. Gelukkig werd de laatste partij gewonnen en kon het Amersfoortse team met een mooie 4-5 - 3,5 overwinning naar huis.

In de competitie staan we op derde plaats. Winnen is helaas niet meer mogeijk met nog 1 wedstrijd te gaan. Deze laatste partij wordt op 20 mei gespeeld tegen Moria Domtoren 2.

Wiebe de Witte

Wiebe de Witte

Steun onze club

SponsorKliks, gratis SGA sponsoren!

Koop via onze banner bij bijv. Bol.com, Coolblue of Zalando en bezorg onze clubkas een extraatje.