Laatste nieuws

De meest recente schaakontwikkelingen

Nieuws pagina 4

Tim Grutter tegen 17 tegenstanders in simultaan "Beat the Master"

Algemeen Peter Reedijk

Op 14 april was onze simultaan in het kader van het jubileum van de KNSB: Beat the Master. Versloeg iemand Tim Grutter?

Lees verder...

SGA 2 Kampioen KNSB competitie!

Algemeen Jeroen Schuil

Met een geruststellende marge van 2 matchpunten en 3,5 bordpunt konden we ontspannen naar de laatste wedstrijd van het seizoen toe leven. SGA 2 zat in een zetel en misschien werkte dat toch een beetje tegen ons.

Lees verder...

Uitslagen snelschaken en meerkamp

Algemeen Stefan Werkhoven

Een drukbezochte ronde van het snelschaken en de eerste winnaars van de meerkampen zijn bekend.

Lees verder...

SGA 1 Kampioen!

Algemeen Joeri Piet

We waren al vier punten los met twee wedstrijden te gaan, zeker was het niet. De fles Cava die ik mee had genomen naar Nijmegen voelde nog niet 100% goed...

Lees verder...

SGA 1 volgt het spoor van SGA 2

Algemeen Joeri Piet

Zaterdag 11 maart stond de wedstrijd tegen Zuid Limburg 4 op de agenda. Vooraf werden we gewaarschuwd door competitieleider Koos Stolk dat een combi van Farmers Defense Force en Extinction Rebellion de snelwegen compleet vast zouden leggen met vastgelijmde trekkers. Het bleek in het oostelijk gedeelte van Nederland best mee te vallen. En dan de wedstrijd. Stroefjes begon het. Maar dat lag voor een deel aan de gespeelde openingen.

Lees verder...

SGA 2 op weg naar de 3e klasse!

Algemeen Jeroen Schuil

In het spoor van grote broer SGA 1 heeft het tweede afgelopen zaterdag een reuzensprong gemaakt richting promotie. Nummer twee, het eerste team van het Utrechtse Moira Domtoren, kwam tot de tanden bewapend naar het Denksport Centrum om ons in een rechtstreeks duel pootje te haken.

Lees verder...

SponsorKliks: 4% commissie voor SGA via booking.com

Algemeen Guus Beltman

Ben je bezig met het plannen van een weekendje weg of een vakantie? Als je van plan bent om dit via booking.com te doen, dan kun je hiermee ook de club steunen. Van elke boeking op booking krijgt de club 4% commissie!

Lees verder...

SGA tegen Zwolle: "Mat?! Bij lange na niet!"

Algemeen Jeroen Schuil

Afgelopen vrijdag mocht het doordeweekse eerste team van SGA naar het sterke ZSG in Zwolle proberen de titelkansen in leven te houden.

Lees verder...

SGA1 verslaat grootste concurrent Bennekom

Algemeen Joeri Piet

Zaterdag 11 februari stond de kraker Bennekom 1 - SGA 1 op het programma. De nummers 1 en 2 uit klasse 3C. Zou Gerard Giri achterna gaan door ook af en toe nog wat te winnen? Of gaat hij achter Leko aan door enkel gelijkspellen te scoren? Het werd hoe dan ook een spannende middag!

Lees verder...

Amersfoort III staat na winst aan kop in SOS klasse 3A

Algemeen Gerard Werkhoven

Afgelopen vrijdag 10 februari stond voor SGA III een thuiswedstrijd tegen DBC 3 uit De Bilt op het programma. Winst zou met zich mee brengen dat SGA 3 met 9 punten uit 5 wedstrijden de eerste plaats zou innemen in de competitie.

Lees verder...

Steun onze club

SponsorKliks, gratis SGA sponsoren!

Koop via onze banner bij bijv. Bol.com, Coolblue of Zalando en bezorg onze clubkas een extraatje.